روشهای ترک ترامادول

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 558 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ۵ ساله ازدواج کردم . شوهرم مشکل زود انزالی داره و به همین خاطر قرص ترامادول میخوره نزدیک ۳ ساله . البته مقطعی قطع میکنه دوباره مصرف میکنه . امروز تشنج کرد. میخوام بدونم چطوری میتونه ترک کنه که تشنج نکنه بعضی وقتها هر روز بعضی وقتها هم یک روز در میان دو تا میخوره ۲۰۰ میلی.

البته قبلا هم به خاطر زیاد خوردن از این قرص ها تشنج کرده . ولی امروز قرص مصرف نکرده بود که تشنج کرد. دلیل تشنج چی میتونه باشه. راه های ترک رو بهم بگید خودش هم خسته شده. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

سلام

دوست عزيز ممنونم كه ما رو انتخاب کردید

استفاده از قرص ترامادول برای مشكلات جنسی در نظر اول يه راه حل خيلی عالی و سريع به نظر می رسه ولی عوارضی كه به بار مياره جبران ناپذيره خصوصاً عوارض ترک. يكی از عوارض جبران ناپذير ترک خودسرانه ترامادول تشنج های مكرر هست. كه به سيستم عصبی و مغز لطمه وارد ميكنه. الزاماً فقط بلافاصله بعد از ترک تشنج رخ نمیده بلكه به خاطر مصرف و ترک های مكرر و خود سرانه همسرتون دچار مشكل شدند . توی چنين شرايطی شما بايد هر چه سريع تر به متخصص مغز و اعصاب مراجعه كنيد تا تشنج های همسرتون كنترل بشود

تجربه شما

الان قرص ضد تشنج میخوره فنی تویین ...به نظرتون بازم امکان تشنجش هست؟؟ آخه خیلی سردرد و سرگیجه داره مخصوصا شبها ...