سلام. من رفتم آزمایش دادم میشه برام تفسیرش کنید خواهش میکنم خیلی استرس دارم👐👐

TSH14.90

FEREE T4 11.71

PROLACTIN 498

سن18جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام. ميزان هورمون تيروئيد شما خيلى بالا هست و كم كارى تيروئيد دارید.

بايد با مراجعه به متخصص غدد و بررسی بالینی، درمان خاص بگيريد. موفق باشید

تجربه شما

خام دکتر ببخشید میشه جواب خلاصه پروندم رو بدید بنده متولد 77 هستم و خرداد 1396 بارداری خارج ار رحم برام پیش اومد یه بار دیگه خلاصه پرونده امو با آزمایشات پیش از بارداری هامو گذاشتم ممنون از زحماتتون

با سلام من جواب آزمایش پیش از بارداریم رو مینویسم ممنون البته من با یک بارداری نا به جا خلاصه پرونده را برایم تفسیر کنید که لوله ام سالم است یا خارج شده است

TSH0/9

FBS84

BUN11

Creatinine0/82

WBC5500

RBC5/1

HB12/7Hct39/5

MCV773

MCH24/9

CHC32/2

Platelets212000

Neutrophils31/3

Lymphocytes54

MixingTest14/7

PH6

WBC/hpf3-4

RBC/hpf1-2ا

اینم خلاصه پروندم:

رحم اکوی هیوستر No است.ET=16-17...و نمای هتروژن میباشد Gs واضح در رحم. و درد قابل بررسی در خارج از رحم مشاهده نگردید مایع آزاد داخل لگن مشاهده شد (cc400-200) ساک بارداری در رحم دیده نشد کاویترانه و متر حاوی محتویات هایپو اکوهتروژن (احتمالا مایع) مختصر میباشد مایع آزاد به میزان متوسط در لگن مشهود است همچنین هر دو لوله فالوپ دارای ^ قطر دارند و در آدنکن چپ 20×50 توده با منشا لوله چپ دیده نشد.   BHCG در 8/3/96=525.       در 8/3/96=561

تشخیص نهایی:Ep (سالپنگوستومی)

اقدامات درمانی و اعمال جراحی: دجداز Pao تحت شرایط استریل ابتدا شکم به روش فان باز شد حدود 200cc خون و 100 cc لخته داخل شکم بود که خارج شد توده حدود 5cc در لوله سمت چپ وجود داشت که سالپنگوستومی شد. محل انسزیون لول پکشد خونریزی نداشت خونگیری انجام شد درزن بقیه شد فاشیا باویکرویل و سپس زیر جلد حلب سوجور شد

ممنونم. من قرص تیروئید میخورم یک هفته هست باید آخر ماه آزمایش تکرار کنم دوباره؟ تیروئید رو تنبلی تخمدان تاثیر داره؟دوفاستونم نوشته که باید بخورم آیا بخورم؟؟

@nikitaa
کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در قالب یک سوال جدید در قسمت از ما بپرسید مطرح کنید. با تشکر
@کلینیک یار

سلام بخشیدآخه من این همه رودوباره بنیسم کلی طول میکشه والبته چندباریم خواستم ثبت کنم که خطاسایت داده چ طوری همینوکپی کن قسمت ارمابپرسید