پریودی منظم و مشخص شدن سن بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 18 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

تاریخ اولین روز آخرین پریود من ۲۶ دی ماه بود بعد از آن در تاریخ ۵ دی ۷ دی ۱۰ دی و ۱۲دی نزدیکی داشتیم دوره هام ۲۸ روزه و تقریبا منظم بود بتای من روز ۲۸ بهمن ۶۹۵ بود الان من چند ماهمه؟ و چه اقداماتی باید انجام بدم و کی باید سونوگرافی برم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز سن بارداری شما ۷ هفته و یک روز می باشد موفق باشید بهتر است یک هفته دیگر سونوگرافی انجام بدهید روزی یک عدد قرص اسید فولیک یک میلی گرمی مصرف کنید موفق باشید.

تجربه شما

تو این دوران یعنی سه ماه اول بارداری چه اقداماتی لازم هست؟ مصرف قرص مکمل؟