بی اعتمادی به محبتهای همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 113 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید ببخشید از اینکه سوالم طولانیه. من و شوهرم 9 سال اختلاف سنی داریم خیلی باهم تفاهم داریم خیلی دوستم داره من دو سال عقد بودم الانم سه ساله عروسی کردم از اول عروسیم شوهرم تا بحثی ، حرفی چیزی میشه میگه حرف خودتو بزن بهت یاد میدن حرف خودتو بزنی اصلا حرفهای منو باور نمیکنه تا میگم دوست دارم میگه دروغ میگی در صورتیکه من آدمی هستم نه حرف کسی روم تاثیر داره نه دهن بین هستم تا به حالم نشده ازم چیزی ببینه تا بهش میگم خب مثال بزن میگه من خودم میدونم بهم ثابت شدست تا حالا اصلا نمونه ای چیزی نگفته همیشه فقط میگه بهت یاد میدن خیلی این کارش اذیتم میکنه یا تا یه محبتی در حق خودش و خانوادش میکنم میگه وای خدا رحم کنه معلوم نیست میخوای چیکار کنی مهربون شدی خدا وکیلی همه خواهر شوهرهام پیشم درد و دل میکنند همشون قبولم دارند اما شوهرم بهم میگه  بهت یاد میدند و باور نداره منو. اینکه باورم نداره اذیتم میکنه. آره منم توی دعواها داد میزنم بی احترامی میکنم اما اون که صد برابر بدتره . به نظرتون چیکار کنم تا دوست داشتنم بهش ثابت بشه در طول هفته دو روز میریم خونه مادرشوهرم دو روزم خونه بابام اینا هستم من میمونم بعد میاد شام میخوریم میریم خونمون با این  مورد اصلا مشکلی نداره ممنون میشم راهنماییم کنید چون خیلی این مورد اذیتم میکنه و اینکه یک بار هم سر همین باور نداشتنش قهر کردم برای جداشدن اما اومد کلی التماس کرد برگشتم این قضیه برای دو سال پیشه مشکلاتمون کم شده ولی این مورد اصلا تغییری نکرده

اطلاعات تکمیلی

سن26جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز ظاهرا زندگی شما مشكل حادی نداره به جز اينكه همسرتون سخت اعتماد ميكنه به نظر من به جای اينهمه تاكيد روی اين يک مورد و اذيت كردن خودتون روی بقيه نكات مثبت همسرتون و زندگی با ايشون تمركز كنيد و اينكه بدونيد هر آدمی يه سری ويژگی های خوب دارند و يه سری بد و ما آدم كامل نداريم و اما كسانی موفق هستند كه اطرافيانشون رو با تمام ويژگی های خوب و بد شون همونطور كه هستند بپذيرند .

دوست عزيز در شكل گيری شخصيت انسانها دو عامل  ژنتيک و محيط  دخيل هست و اگر همسر شما فرد بی اعتمادی هست حتما دليلی داره ،شايد تجربه ،شايد محيط ،شايد نوع تربيت و صدها دليل ديگه دست به دست هم داده تا شخصيت همسر شما اينگونه ساخته بشه پس بهترين كار پذيرفتن و اعتماد كردن به اونه تا به مرور زمان بتونه باور های غلطی كه چندين سال طول كشيده در ذهنشون ساخته بشه عوض بشه .پس خودتون رو جای ايشون  بزاريد ،دركشون كنيد و باهاشون همدلی كنيد و در نهايت با صبر زياد بهشون زمان بديد تا انشالله بتونند باورهای غلطتشون رو تصحيح كنند.

تجربه شما

ممنون از لطفتون عزیزم