سلام. مدتی است عفونت قارچی واژن دارم که مزمن شده و فقط با قرص کم میشه و دوباره برمیگرده موارد بهداشتیشم خیلی شنیدم که دارم رعایت میکنم و هفته دیگه دوباره میخوام برم دکتر. یه چیزی خیلی اخیرا منو ترسونده اونم بیماری التهاب لگن هست یعنی ممکنه عفونت به قسمت های بالای بدنم رفته باشه و این بیماری رو گرفته باشم؟؟ آخه شنیدم در بعضیها علامت نداره من درد زیر شکمی دارم گاهی زیاد و گاهی کم میشه.

اطلاعات تکمیلی

سن22جنسیتزنشغلبیکار وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر عفونت درمان وکنترل نشود به قسمتهای دیگر سرایت میکند .از نظر سیستم ایمنی ودیابت چک شید دوره درمان رو کامل کنید گاهی لازم است درمان نگهدارنده بگیرید .شیرینی جات مصرف نکنید .ماست ومحصولات پروبوتیک بخورید از شلوار لی استفاده نکنید ژل بهداشتی استفاده کنید
موفق باشید