سلام پسرم سه سالشه هرچی میخواد با جیغ و داد و فریاد میخواد چطور باهاش رفتار کنم نمیدونم دروغ میگه یا خیال پرداز برای هرکاری دلیل میاره مثلا شلوارش و خیس بکنه میگه من دیش نکردم بارون اومده خیس کرده

اطلاعات تکمیلی

سن۲۸جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

نگرانی تون رو درک ميكنم. نميشه اسمش رو گذاشت دروغ . احتمالاً به خاطر اينكه شما دعواش نكنيد ميگه بارون اومده و اين كاملاً طبيعی هست . بايد مراجعه كنيد تا تكنيكهای تعامل مثبت و ايجاد رفتارهای مطلوب رو ياد بگيريد و اين رفتارها به سرعت خوب خواهد شد،🙏🙏😘😘😘