طرز برخورد با خیانت و انکار همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 4096 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. هم خودم و هم همسرم  36 سالمونه و فرزندم 11 ساله، برای بچه دوم اقدام کردیم. همسرم خیلی مهربون و زحمتکش هست،خیلی اخلاقهای خوب داره، خیلی ما رو دوست داره. و رفتار و عشق ما زبانزد فامیل بود.5 سال پیش اتفاقی متوجه رابطه همسرم با همکارش شدم ، از اون به بعد زندگیمون تغییر کرد.شواهدی میدیدم که نشون دهنده رابطش بود مثل پیامهای عاشقونه ،تماسهای غیر عادی و طولانی ،غیبت از سرکار و خونه ،کادوهایی که میگرفت و به دروغ میگفت خواهرش یا دوستاش دادند .ولی از همون اول  انکار میکرد.اخیرا هم مطمئن نیستم که هنوز ادامه داره یا نه. ولی به مرور رفتار شوهرم خیلی عوض شده. توی گروههای مجازی مختلط به چت اعتیاد پیدا کرده ، با دخترا دائم چت میکنه ، میگه تو گروه بحثهای اجتماعی میکنیم و تو بدبین هستی. ولی هر وقت میرم کنارش تو پی وی است  و سریع گوشی رو جوری میگیره که من نبینم .خیلی باهاش حرف زدم میگه من به کسایی که نیاز دارند کمک میکنم باهاش حرف زدم ولی دست از کارش بر نمیداره . روزهایی که تعطیله با اونا قرار هم میزاره هر هفته. به بهونه کار میره خودش رو مجرد معرفی میکنه باهاش جدی حرف زدم ،گریه کردم ولی فایده نداره. مشاور هم نمیاد . به خاطر حساس بودن دخترم به جدایی فکر نمیکنم و دوستش دارم. ولی میبینم تا نصف شب داره چت میکنه از شدت ناراحتی سر درد میگیرم که چی داره میگه ،رابطه جنسیمون خیلی کم شده. چند بار توی کیفش گوشی مخفی دیدم ولی به روش نیاوردم .چند روز پیش بعد از ولنتاین دیدم همش کیفش رو قایم میکنه یواشکی دیدم یه بسته شکلات قلبی با جعبه فلزی توشه به روش نیاوردم ولی فهمید یه چیزیم هست ،عصر که برگشت بی مقدمه گفت از سوپر خرید کردم چون ولنتاین تموم شده شکلاتاش و اشانتیون روی خریدها داد به من . از این موارد خیلی دیدم . انگار تو دوران نوجوانی مونده و چون تو 23 سالگی ازدواج کرده و اون زمان اصلا اهل این کارها نبود . انگار الان داره تلافی میکنه  .من چیکار میتونم بکنم در مقابل این انکار ها و رفتارهاش .همیشه میگه عاشق من و دخترمه و تو زندگی هیچی کم نمیذاره . منتظر راهنمایی هایی آرامش دهندتون هستم

اطلاعات تکمیلی

سن36جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

دوست گرامی درک میکنم که احساس منفی رو تجربه میکنید.

قبل از هرچیزی به یک نکته توجه کنید فاصله بین شما و همسرتون موردی نیست که یک شبه به وجود آمده باشه احتمالا به مرور زمان علامت های بوده که هردوی شما به آن توجه نکردید. رابطه زناشویی مانند یک جاده است پر از علامت های خطر اگر به این نشانه ها توجه نکنید احتمال خطر و رفتن به دره زیاد است.

ممکن شما تا به حال با همسرتان صحبت کرده باشید اما به دلایلهای موثر نبوده است زیرا هم شرایط گفتگو و هم نوع بیان شما مهم است.

در یک فضایی دوستانه زمانی که هردوی شما آمادگی صحبت در مورد خود و رابطه تون رو داشته باشید با هم گفتگو کنید (زمانهای که همسرتون از سرکار اماده اند. در ماشین. مهمانی. جلوی تلویزیون و.. زمانهای مناسبی نیستند).

ابتدا در مورد ویژگی های مثبت همسرتان بگویید و بابت زحماتی که برای شما و زندگیتان می کشد تشکر کنید.

سپس بگویید در مورد یک موضوع مهم می خوام باهات حرف بزنم. میخواهم بدونی که تو و زندگی مون برای من خیلی مهمه  و من همه تلاشم رو برای رابطه مون می کنم. چند وقتیه احساس میکنم بین من و تو فاصله افتاده... سعی کنید در جملات تان از خودتان بگویید "من" نه  " تو" این دو خیلی باهم متفاوت هستند زمانی که شما می گویید رفتارهای تو من رو عصبی می کنه همسرتان سعی در دفاع از خود دارد اما وقتی می گویید من احساس غم می کنم چون مدتی هست از هم دور شدیم... این جمله سهم خودتان بابت حسی که دارید نشان می دهد.

در شروع گفتگو در مورد خیانت و شک به او صحبت نکنید. ابتدا از همسرتان سوال کنید از شما به عنوان همسرشان چه توقع. انتظاری دارند. چه نکات مثبت و منفی در شما می بینند. دوست دارند شما چه کارهای براشون انجام دهید. مهمتر از همه چه نیازهایی دارند. در مقابل شما به عنوان همسر چه می خواهید و..

زمانی که شما نسبت به هم به شناخت و آگاهی برسید بهتر می توانید یکدیگر را درک کنید .

درزمان گفتگو از توهین. کنایه .قضاوت و.. خودداری کنید. تعارض بین همه زوج ها وجود دارد واکنش شما به آن اختلاف می تواند تهدید رو به فرصت تبدیل کند. اجتناب. قهر . دعوا راه حل مشکلات نیست فقط صحبت و گفتگو موثر است که می تواند چاره ساز باشد

بعد می توانید در مورد نشانه ها و مواردی که منجر به آسیب زدن رابطه تون می شود صحبت کنید

به همسرتان بگویید اگر زندگیمون برامون مهمه باید رفتارهای  که منجر به تحکیم رابطه میشود انجام دهیم و رفتارهای که منجر به آسیب میشود جلوگیری کنیم

مثلا من میدونم تو کمک کردن به دیگران رو دوست داری اما مطمئنا قبلش باید به رابطه خودمون کمک کنیم و این کمک کردن  چقدر به سود ما هست.  یا وقتی من میبینم تا دیر وقت داری چت میکنی  واقعا حس بدی بهم دست میده من دوست دارم زمان بیشتری رو باهم بگذرونیم. یا زمانهای که سعی در مخفی کردن گوشیت داری من غمگین میشم و ممکن فکرهای بکنم که برای رابطه مون خوب نیست.

بیا باهم کمک کنیم و این گیاه رابطه مون رو مجدد احیا کنیم برای این کار نیاز به همت و خواست هردوی ما داره .

حالا به نظر تو چه کارهایی می تونیم بکنیم تو چه پیشنهاداتی داری. چه رفتارها مون نیاز به تغییر دارد کجاها  نیاز به پررنگ شدن دارد و..

در این راستا سعی کنید صمیمیت بین تون افزایش پیدا کند. بررسی کنید کجاها احتمالا کم کاری داشتید. چه کارهای میشه انجام داد مثلا نوشتن نامه ای به عنوان تشکر از همسرتان. فرستادن پیامک های عاشقانه. تقویت رابطه جنسی تان. توجه ویژه تر به نیازهاشون. گاهی کلمه ساده دوستت دارم می تواند معجزه کند.در هنگام ورود به منزل به استقبالشون بروید. زمانی که همسرتان در حال چت کردن هستند و یا تلویزیون نگاه می کنند شما هم برید کنارشون بنشینید. باهم صحبت کنید. و هرکاری که می تواند مختص بین شما دونفر باشد.

توصیه میکنم کتاب ازدواج بدون شکست گلاسر را مطالعه کنید

          پایدارباشید

تجربه شما

ضمن سلام و تشکر ویژه به خاطر وقت گذاشتن و خوندن مطالب و راهنمایی دلسوزانتون .میخواستم بگم تو این چند سال که این اتفاقات افتاده برام ، من این راههایی که شما فرمودین رو اجرا کردم ، متاسفانه اثری نداشته . به حدی که من با 15 سال سابقه کار به جهت اینکه گفتم شاید کمبود و کاستی توی زندگیم گذاشتم استعفا دادم و خونه نشین شدم . الان سه ساله . دیگه  کم کم دارم گوشه گیر و افسرده میشم از خونه موندن . تا حدی که دیگه حوصله بحث و درگیری و باهاشون ندارم ، چون چندین ساله از همه این راهها هم وارد شدم و نتیجه نداده و هر موقع که در این مورد صحبت کردیم یا بحث کردیم در انتها به قهر ختم شده . و اینکه هر وقت کارایی و که میکنه بهش میگم دست پیش میگیره طوری صحبت میکنه و قهر میکنه انگار من مقصر هستم و اینکارو یاد گرفته که سریع قهر میکنه که توضیحی نده . الانم از طرفی برای بارداری زیاد نمیتونم صبر کنم به خاطر سنم و از طرفی میترسم اگه دخترم تک باشه در آینده منو مقصر بدونه همینطوری که الانم میگه چرا به فکر من نبودی و برام خواهر یا برادر نیاوردی. نمیدونم این رفتارهای شوهرم و دوستی با دخترا فقط در همین حده و از روی سرگرمیه و ممکنه ترک کنه اینکارو یا نه .به خاطر این چیزها برای بچه دوم مردد هستم. از طرفی هر دو به بچه دوم تمایل داریم . یادآور بشم که همسرم تمام این ارتباطات و چیزهایی که من میدونم و انکار میکنه طوری نیست که به طور آشکار انجام بده . و نمیدونم نشونه خوبیه یا نه .ببخشید سرتونو درد آوردم ممنون از راهنمایی دلسوزانتون .

@roz1385

دوست عزیز سلام

ممکن شما در این مدت کارهایی مربوطه رو انجام داده باشید. اما هم مستمر بودن یک روش اهمیت دارد و هم همکاری طرف مقابل .

مسئله این است همسر شما ابتدا باید متوجه رفتارشون و آسیبی که به زندگی شون دارند وارد می کنند بشوند. مادامی که در انکار باشند برای تغییر و رفتار مثبت قدمی برنخواهند داشت. موضوع ترک رفتار همسرتان نیست ایشون باید متوجه مسئولیت خود در زندگی متاهلی شوند

بنده تا زمانی که این مسائل رو حل نکردید و همسرتان متعهد به زندگی و خانواده شان نشدند توصیه بچه دوم را نمیدهم.

پیشنهاد میکنم برای حل کردن این موضوع به مشاوره به طور حضوری مراجعه کنید