سلام خسته نباشید من یه پسر 4 ساله داره تازگی خیلی پرخاشگر و عصبی شده و حرف زشت میزنه تاجایی که بشه سعی میکنم بی تفاوت باشم و خودم رو کنترل کنم ولی دیگه بعضی وقتها کم میارم تیک هم داره هی سرفه میکنه ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

خیلی خوبه که سعی میفرمایید خودتون رو بی تفاوت نشون بدید.

در مورد سرفه هاش هم شاید آلرژی فصلی باشه. دقت کنید اگر دائم در حال سرفه باشه احتمال آلرژیک بودنش بیشتره اما اگر مواقعی که هیجانی میشه (چه خوشحالی، چه ناراحتی و چه عصبی) شاید تیک باشه.

سعی کنید خیلی با آرامش باهاش برخورد کنید. بچه ها باید آرامش ببینند تا آرامش داشتن رو یاد بگیرند.

میتونید هربار که حرف بدی میگه بهش بگید که ممکنه دهنت بوی بد بگیره و آدمها بدشون بیاد.

از طرفی خیلی هم باید حواستون باشه که توی محیط تا حد امکان حرف های بد رو نشنوه و نبینه که بزرگترها هم حرف بد میزنند.

سعی کنید موقعیت هایی رو که پرخاشگری میکنه و به اصطلاح از کوره در میره رو کاملا" شناسایی کنید تا بتونید چند قدم قبل از این که پرخاشگری کنه، با تدابیر قبلی مانع پرخاشگریش شوید.