باسلام و خسته نباشید.

خانم 28 و آقا 29 ساله. ما چندماه هست که برای بارداری اقدام کردیم و همسرم یک مقدار کم تحرکی اسپرم دارن که تحت درمان هستن و به گفته پزشکان چیز حادی نیست. من هم ظاهرا مشکلی ندارم جز یه مقدار اضافه وزن.

سوالم اینه: من ماه قبل هنوز فقط چند روز از پریودم میگذشت که حالت تهوع شدیدی گرفتم همراه با بالاآوردن. که دکتر رفتم و آمپول و دارو. ولی از اون موقع همچنان حالت تهوع باهام هست . ساعت مشخصی هم نداره درطول روز.

امروز هم بعد از دوسه روز تاخیر مجدد پریود شدم. با این وصف که باز همین دیشب حالم بد شد و دوباره بعد از چند هفته بالاآوردم.

الان از شما در مورد این حالت تهوع و سینه درد و پریود شدنا سوال دارم که احتمال اینکه من باردار باشم ولی بی بی چک منفی نشون داده باشه چقدر هست. البته بی بی رو بلافاصله بعد از اون پریودم که حالت تهوعم شروع شد زده بودم نه تازگیها. و اینکه این دوماه هم پریودهام نسبت به همیشه خیلی کمتر بوده نه در حد لک ولی غلظت و حجمش نسبت به همیشه کمتر بوده و روزهاشم از 6 به 4 یا کمتر رسیده بود اون ماه.

ببخشید طولانی شد.ممنون میشم کمکم کنید خیالم راحت بشه

اطلاعات تکمیلی

سن28جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز برای اطمینان مجدد از تست بی بی چک استفاده کنید موفق باشید.