سلام من در کلپوسکوپی خود متوجه پیش سرطان سرویکس شدم cin2/cin3 . یک سال ازدواج کردم و سی و یک سال سن دارم و بچه ندارم به من گفتن تا دو ماه دارو بخورم و بعد از اون برم کلپو و بیوپسی بدم برای چی؟ آیا امکانش هست تا دو ماه دیگه خوب شده باشم؟ و من دو هفته قبل از کلپو پاپ اسمیر دادم و فقط التهاب متوسط داشتم آیا احتمال داره نتیجه کلپو به خاطر عفونت شدید اشتباه شده باشه من خیلی نگرانم . و اگر همچین چیزی باشه من میتونم بچه دار بشم؟ با توجه به اینکه پلی کیستیک هم هستم. و اگر ضایعه رو بردارند امکان بازگشتش هست آیا من سرطان دارم  اگر این هست چرا دکترها به من نمیگن عمل کنم میترسم تو تمام بدنم پخش بشه تورو خدا جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن31جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام عزيزم من سوال شما را يک بار پاسخ دادم سرطان نداريد ولی اگر درمان نشويد ممكن است مبتلا شويد با درمان قابل حل است و بهتر است تحت نظر انكولوژيست زنان باشيد و نگران نباشيد