اقدام به بارداری بعد از پریودی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 52 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام وخسته نباشید من ۱۹ ساله هستم و برای بارداری اقدام کردیم اما نشد الان من در قاعدگی به سر میبرم میخواستم بدونم اگر بلافاصله بعداز قاعدگی اقدام کنم امکان بارداری بالا است یا پایین

اطلاعات تکمیلی

سن۱۹جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز زمان تخمک گذاری شما بستگی به سیکل های قاعدگی شما دارد که چند روزه باشد وشما اشاره ای به آن نکرده اید لطف کنید شرح حال کامل خودتان را بفرستید تا بهتر راهنمایی شوید موفق باشید.

تجربه شما

خسته نباشید سیکل من ۲۸ روزه میباشد

@moonajooni

دوست عزیز با توجه به سیکل قاعدگی شما بهتر است از شب ۱۲ سیکل قاعدگی تا ۱۶ یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.