پرمویی اطراف سینه وکشاله ران

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 366 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام علت پرمویی اطراف هاله سینه چی میتونه باشه؟ همچنین کشاله ران آیا راهی برای رفع دائم اون هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز ممکن است علت آن اختلالات هورمونی باشد و هورمون تستوسترون (هورمون مردانه ) در شما بالا باشد و یا اینکه علت آن زمینه ارثی داشته باشد اگر پریود های شما منظم است و روی صورت موهای زائد ویا ریزش مو ندارید مشکل شما اختلالات  هورمونی نیست می توانید به متخصص پوست و مو مراجعه نمایید موفق باشید

تجربه شما

سلام. پریودی تقریبا منظمه با یک تا چند روز عقب و جلو

مثلا یه ماه 26  و ماه بعد 27 یا 28 ام میشم.

ریزش مو ندارم. موی زایدی صورت دونه ای زیر چونه دارم

یعنی علتش چی هست؟

@سپید122

سلام دوست عزیز بهتر است آزمایشات هورمونی زیر نظر پزشک انجام بدهید ممکن است هورمون مردانه شما بالا باشد که با مصرف دارو رفع  می شود  موفق باشید.