حادثه حین کار و دریافت دیه

با سلام وخسته نباشید چند وقت پیش شوهرم یه کارگر گرفته بودن و گفته بودن 200 تومان میگیرن میان یه دیوار داخل منزل رو خراب کنن.ایشون اومدن به همراه برادرشان درحالی که هیچ کسی داخل منزل نبودند و شروع به کار کردن درحین کار ساعد دست چپ  برادرشون با پرس زخمی میشه و پرس هم از خودشون نبود از کاشی کار داخل منزل بوده و زنگ میزنن به همسرم که بیان ببرن بیمارستان وچند بخیه میخوره .ایشون رفتن شکایت کردن و کارشناس حین بازدید محل 50درصد مقصر اعلام کردن همسرم رو . حالا سوال من اینجاست که ایشون که بامسئولیت خودشون برادرشون رو آوردند و هیچ اطلاعی هم مانداشتیم چرا باید نصفه حادثه روما مقصر باشیم . پزشک قانونی رفتند و گفتن ترمیم جراحت دست و ایشون دیه میخوان و گفتن که 2میلیون بدید تا من رضایت بدم لطفا اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم .سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن24جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. همسر شما به عنوان کارفرما می بایست وسایل و مقدمات کار رو برای کارگر فراهم می کرد و از ایمن بودن وسایل مطمئن می شد.

2. به احتمال زیاد نوشته ای هم بین طرفین رد و بدل نشده است در نتیجه با توجه به فرض اول و چون همسر شما مورد اول رو رعایت نکرده و ضمنا در ساختمان شما این اتفاق افتاده تقصی همسر شما برای دادگاه فرض شده هست و در این حالت کارشناس در صد تقصیر طرفین را مشخص و هر یک با توجه به اون درصد مسئول پرداخت دیه به شخص خواهند بود.

3.در صورت امکان رضایت شخص گرفته شود. چون در حال حاضر یک درصد دیه دو میلیون و صد هزار تومان هست و احتمال زیاد در سال آینده زیادتر خواهد شد.

موفق باشید.