سلام . خواهر من هفتاد روز پیش زایمان طبیعی داشت از همون اول خونریزیش تقریبا زیاد بود و کم نشد تا به امروز همچنان خونریزی داره دکتر رفته قرص داده بعد دوباره رفت آمپول دادن دوتا ولی قطع نشد سونو گرافی کرده گفته احتمالا پرده باقی مونده دکترشو عوض کرد سونو واژینال نوشته . خیلی نگرانیم . به نظر شما چیکار باید بکنه خطرناکه یا عادی است  ؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خونریزی بعد از زایمان تا حدود ۴۰ روز طبیعی است اگر ادامه دار باشد باید احتمال بقایای حاملگی رو داد وحتما سونو واقدامات دارویی وحتی گاهی کورتاژ رو انجام داد.قرص آهن ومولتی ویتامین رو حتما مصرف کنند وجهت بررسیهای بیشتر تحت نظر باشند