سلام و خسته نباشید، من در وسط هفته هفتم از موعد پریودم برای سونوگرافی قلب جنین و وضعیتش مراجعه کردم. نتیجه سونوگرافی این موارد را تشخیص داده:

رحم بزرگتر از طبیعی و دارای اکوی طبیعی ، محتوی یک ساک حاملگی با شکل نامنظم و موقعیت نرمال و راکسیون دسیدوائی طبیعی است . درون ساک تصویر یک fetus با ضربان قلب ظریف دیده میشود، کیسه زرد رویت شد ، سونوگرافی کنترل ۷_۱۰ روز بعد پیشنهاد میشود

میخوام بدونم وضعیت جنینم خطرناکه و آیا امکان موندنش هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلطراح وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید
وضعیت سونو تقریبا نرمال است جهت تشکیل پرونده بارداری به پزشک مراجعه کنید
شاد باشید