سلام. ۲۷ سالمه میشه راهنماییم کنید. من دوره پریودیم همیشه ۲۸ روزه هست و طول دورم هم ۷ روزه هست. دو ماه پیش دو بار نزدیکی بدون جلوگیری داشتم که نتیجش این بود ماه پیش روز ۲۹ لکه بینی قهوه ای داخل رحم داشتم. بعد دو روز قطع شد و سه روز بعد کلا به خونریزی افتادم. این ماه هم چند بار نزدیکی بدون جلوگیری داشتم چون دوره من همیشه ۲۸ روز بود خواستم بدونم الان باید دوره این ماهم رو از روز لکه بینی ماه پیش حساب کنم یا از روز خونریزیم؟ و اینکه احتمالش هست حامله باشم؟ اگر از لکه بینی بخوام حساب کنم یه روز گذشته و یکم دل درد و گرفتگی لگن و زانو دارم. تو رو خدا زود جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن۲۷جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید از روز خون ریزی دوره پریودی خود را محاسبه کنید باید صبر کنید اگر تاخیر در پریودی داشتید آن وقت از تست بارداری استفاده کنید موفق باشید.