گاز گرفتن پسر 15 ماهه

با سلام و خسته نباشید خدمت پاسخگو محترم . سوالم در خصوص گاز گرفتن پسرمه  15 ماهشه. خیلی اذیتم میکنه و بیشتر منو و دخترخواهرم که همبازیشه گاز میگیره میخواستم ببینم چه راهکاری داره که اینکارو انجام نده. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر گرامی سلام.
گاز گزفتن کودکان رفتاریه که میتونه ناشی از پرخاشگری، اضطراب، مشکلات حسی و ... باشه. باید حتما توسط متخصص مربوطه مثل روانشناس کودک یا کاردرمانگر ذهنی_رفتاری بررسی بشه.
اما به طور کلی گاز گرفتن در سنین مختلف، دلایل متفاوتی داره. در رابطه با فرزند شما میتونه برای بروز هیجان باشه. البته که نحوه بروز قطعا اشتباهه. در این سن با واکنش جدی و قاطع اما مهربان والدین، این رفتار قابل کنترله. وقتی این رفتار سر زد بلند و قاطع فقط بگویید: "نه". مستقیم و جدی نگاهش کنید. پرخاشگری نکنید و به خودتون مسلط باشید.
اگر با گفتن "نه" ، این کار را فورا متوقف نکرد، حتما وارد عمل بشید و کودک تون رو از خودتون یا فرد دیگه ای که داره گاز گرفته میشه، جدا کنید.
مادر عزیزم، شما بهتر از هر کسی دیگه فرزندتون رو میشناسید. از ایجاد شرایطی که به این رفتار دامن میزنن، جلوگیری کنین.
در مواقع آرامش اصلا سرزنش و یادآوری نکنین.
موفق باشید