سلام. من پریودیم سه روز عقب افتاده بود بی بی چک زدم مثبت شد فرداشم دوباره زدم +شد ولی آزمایش که رفتم بتام 26 شد گفتند مشکوکه دوباره روز ششم که عقب انداخته بودم بی بی چک مارک مدیکور گذاشتم منفی شد ولی بعد نیم ساعت یه خط کمرنگ افتاد دوباره امروز که هشتمین روز بود بی بی چک گذاشتم خیلی سریع +شد خطش خیلی هم پررنگ بود ولی آزمایش دادم دوباره همون 26 شد حالا دیگه یعنی حاملگی منتفیه؟ چیکار کنم پریود بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ودرود
آزمایش رو باید تکرار کنید.اگر از مثبت شدن بی بی چک مطمین هستید باید پیگیری کنید هرچند درصد خطا دارد .پس دو سه روز دیگر مجدد آزمایش بدهید در یک مرکز معتبر
شاد باشید

تجربه شما

ممنون خانوم دکتر

آزمایشگاه جواب و تلفنی پرسیده بودم اشتباه گفته بودند

بتام 500 شده