درد و خونریزی در رابطه جنسی

سلام

من خانم ۲۵ ساله هستم و حدودا یک سال ونیم هست که ازدواج کردم و در این مدت رابطه  جنسی بدون دخول داشتیم چون همسرم از خونریزی بکارت میترسید و همش میگفت من دلم نمیاد بهت آسیب بزنم و هر وقت میخواستیم دخول داشته باشیم ایشون استرس میگرفت. حالا با گذشت مدتی از ازدواج این مسئله براش عادی تر شده و چند بار(حدودا دو یا سه بار) سعی کردیم دخول کامل داشته باشیم اما من هر بار درد وحشتناک و خونریزی رو تجربه میکنم به طوری که خون حین رابطه کاملا مشاهده میشه و لکه بینی تا یک روز بعد ادامه پیدا میکنه. خیلی سردرگمم و نمیدونم که این خون برای پرده ی بکارت هست  یا اینکه خونریزی از اطراف واژنه... آخه خیلی هم به مجرای ادراریم حین رابطه فشار میاد و حس میکنم که آلت همسرم داره به مجرای ادرارم آسیب میزنه!! نوع پرده  هم حلقوی  هست.

ممنون میشم راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن۲۵جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

به نظرم چون دخول کامل صورت نگرفته این خونریزی و درد به خاطر همین است توصیه میکنم معاینه شوید تا وضعیت پرده بکارت دقیق تر کنترل شود و اگر نیازمند کمکی هستید آن را دریافت کنید

البته این مسیله جنبه روانی  بسیار زیادی دارد .این فشار رو که به مجرای ادرار ذکر میکنید طبیعی است قبل از رابطه حتما مثانه را به طور کامل تخلیه کنید. شاد باشید