سلام. من تقریبا سه دوره قرص ضد بارداری مصرف کردم ماه اول قرص ال دی که احساس کردم دارم چاق میشم و ماه دوم و سوم از قرص سیپروترون کامپاند. همه قرصها رو دقیق و سر وقت خوردم. این ماه دکتر به دلیل جوش های صورتم به من قرص داسی سایکلین ۱۰۰ داد و اونها رو هم مصرف میکردم . امروز ۵ روز از تمام شدن قرص ضد بارداری گذشته و من هنوز پریود نشدم. از طرفی هم این چند روز اخیر گاهی اوقات حالت تهوع میگیریم یا خواب آلودتر شدم و همش میلم نسبت به خوردن بعضی چیزها بیشتر شده. همش نگرانم باردار شده باشم. چه کاری باید انجام بدم، خیلی سردرگم شدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۲جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید اگر هم قرصها رو درست مصرف کردید شانس بارداری ضعیف است البته همه روشها ضریب شکست هم دارند .برخی موارد به دنبال مصرف قرصها این حالت رخ میدهد اگر تا حدود ده روز دیگر پریود نشدید از نظر بارداری چک شوید

تهوع میتواند از عوارض مصرف داروها باشد

شاد باشید