سلام من در کلپوسکوپی خود متوجه پیش سرطان سرویکس شدم cin2/cin3 . یک سال ازدواج کردم و سی و یک سال سن دارم و بچه ندارم به من گفتن تا دو ماه دارو بخورم و بعد از اون برم کلپو و بیوپسی بدم برای چی؟آیا امکانش هست تا دو ماه دیگه خوب شده باشم؟ و من دو هفته قبل از کلپو پاپ اسمیر دادم و فقط التهاب متوسط داشتم آیا احتمال داره نتیجه کلپو به خاطر عفونت شدید اشتباه شده باشه من خیلی نگرانم .و اگر همچین چیزی باشه من میتونم بچه دار بشم؟ با توجه به اینکه پلیکیستیک هم هستم. و اگر ضایعه رو بردارند امکان بازگشتش هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۱جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام نگران نباشيد كارهايی كه به شما گفته شده انجام دهيد البته تحت نظر انكولوژيست زنان بعد درمان كافی مشكلی پيش نمی آيد

تجربه شما

ببخشید من Cin3 شدم و باید جراحی شم آیا بعد جراحی هم امکان بازگشت هست ؟

@ویشکاا

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس

ببخشید من سرطان دارم؟