شکایت برای ضرب و جرح عمدی و گرفتن دیه

با سلام. من و شوهرم مدت یک سال و نیم بود مغازه ای اجاره کرده بودیم و دو ماه پیش به دلیل اینکه سودی نداشت و کلی بدهکار شده بودیم به صاحب مغازه گفتیم نمیخوایم گفت مشکلی نداره و یه حساب کتاب کلی کردیم و بدهکار نشدیم بهش ولی یک هفته پیش که من برای گرفتن خرده وسایل به مغازه اش رفتم گفت شما 4 میلیون به من بدهکارین و وسایلمون هم به من نداد در ضمن موتورمون که قیمتش 4 میلیونه از خونه همسایه که اونجا امانت گذاشته بودیم رفته بود برداشته بود و پیش همسایه ها گفته بود موتور را گرو برداشتم که 4 میلیون طلبم رو بگیرم وقتی من رفتم وسایلامون رو بیارم ممانعت کردن و با زنش منو کتک زدن من هم شکایت کردم به جرم ضرب و جرح عمدی سرقت موتور توهین و فحاشی نامه پزشکی قانونی و شاهد هم دارم ولی اون همه جا گفته که من دادگاه و کلانتری پارتی دارم شاکی هیچ کاری نمیتونه بکنه میخواستم  راهنمایی بکنید . تقریبا 15.16 میلیون هم دیه برام تعیین کردند

اطلاعات تکمیلی

سن28جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

 چندین جرم در این موضوعی که شما مطرح کرده اید انجام شده

1. اول اینکه آیا در خصوص این که با صاحب مغازه تصفیه کرده اید نوشته ای تنظیم کرده اید یا خیر اگر تنظیم نشده شاهدی در خصوص تصفیه حساب شما وجود دارد .

2. در خصوص ضرب و شتم باید به پلیس زنگ می زدید تا حداقل گزارش تهیه بشه یا اگر زنگ نزدید باید در این مورد هم شاهد داشته باشید و در صورتی که آثاری از درگیری وجود داشته به پزشکی قانونی مراجعه کنید.

3. در خصوص عدم تحویل وسایلی که نزد ایشان بوده و از تحویل آن به شما ممانعت کرده مرتکب جرم خیانت در امانت شده است.

4. در خصوص موتور سیکلت نیز شما باید کسی را که موتور نزد او بوده را نیز طرف دعوا قرار دهید بعنوان خیانت در امانت.

5. شما با طرح شکوائیه در داسرا شرح فوق را نوشته و تقاضای رسیدگی کنید لازم نیست عنوان مجرمانه خاصی را به انها منتسب کنید این وظیفه قاضی است که موضوع را تشخیص دهد.

ترجیحا شکوائیه توسط وکیل یا مشاور حقوقی تنظیم شود.
موفق باشید.