مصرف عرق بوقناق در بارداری

سلام میخواستم بدون خوردن عرق بوقناق در بارداری مجازه ؟ هفته ۱۰ بارداری هستم آزمایش اولی که دادم قند ناشتام بالا بود و در حد پیش دیابت بود .. میتونم یه شیشه  عرق بوقناق بخورم و کنترلش کنم ؟ چون خیلی از فوایدش برای قند شنیدم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۸جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام وقتتون بخیر

مصرف داروی گیاهی برای افراد باردار و بچه های زیر 2 سال ممنوع است.

 اصول علمی کنترل قند شامل 4 اصل می باشد. این 4 اصل شامل رعایت اصول تغذیه سالم (تقسیم وعده های غذایی، مصرف بیشتر فیبر، شمارش واحد کربوهیدرات)، انجام فعالیت بدنی، تست روزانه قند خون و مصرف صحیح و به موقع دارو (قرص، انسولین) است. مصرف داروهای به غیر از آنچه که پزشک معالج توصیه می کند نه تنها به کنترل قند کمک نمی کند بلکه می تواند سبب ایجاد مشکلات جدی تری مثل تداخلات دارویی یا مشکلات کبدی و کلیوی شود. بدون مشورت با پزشک از دارو یا روشهای دیگر استفاده نشود.