نزدیکی و احتمال بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 84 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. من روز اول پریودی نزدیکی داشتم و مایع منی ریخت داخل واژنم .دوره پریودی منظم دارم و ماه قبل ۲۵ ام و الان این ماه ۲۶ ام پریود شدم.

امکان بارداری وجود داره؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
نزدیکی در دوران پریودی پیامد نامطلوبی دارد البته شانس بارداری درین موارد بسیار کم است ولی صفر نیست.اگر به موقع پریود شدید وکیفیت پریودتون مثل همیشه است جای نگرانی ندارد
موفق باشید

تجربه شما

سلام در کل سیکل احتمال بارداری وجود دارد ولی در حوالی تخمک گذاری این شانس بیشتر است. اول باید مشخص شود سیکلها دقیقا چند روزه است و بعد در مورد روزهای تخمک گذاری صحبت کرد. شب خوش

برای احتمال بارداری باید روز 8. 10 12. 14 پریودی نزدیکی داشته باشی عزیزم