عشق به همکلاسی در دختر سیزده ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 334 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

دخترم سيزده سالشه و کلاس هشتم هست. چند روزی متوجه شدم عاشق همکلاسيش شده . همکلاسيشم به دخترم گفته چون از دوست قبليش نارو خورده الان وضعيت روحی مناسبی نداره و نميتونه به ابراز دوستی دخترم جواب مثبت بده. از اون روز کار دخترم شده گريه و ناراحتی. ميترسم آخر کارش بکشه به افسردگی و افت تحصيلی. دخترم هميشه از لحاظ درسی و انضباطی شاگرد نمونه هست

اطلاعات تکمیلی

سن13جنسیتزنشغلمحصلوضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
دوست عزیز این طور مسائل در دوره ی نوجوانی طبیعی و معمولی هستش.معمولا" افراد در نوجوانی درگیر دوست هستند.
شما سعی کنید در کنارش باشید و از جوانب دیگه ساپورتش کنید و با عشق و علاقه ی مادری سرشارش کنید حتی بیشتر از قبل.تا بتونه با کمترین آسیب این دوران حساس نوجوانی رو بگذرونه.
پدرش هم حتی خیلی باید از قبل پررنگتر باشه براش.

تجربه شما

واقعا متشکرم از راهنمایی ارزشمندتون

خدا قوت

موفق باشید