سلام خدمت شما

من يک پسر دوسال و سه ماهه دارم كه حدود چند ماه پيش به وجود سايه پی برد و از همان ابتدا از سايه ترسيد قبل از اين از هيچ چيز نميترسيد. هر چی منو پدرش تلاش كرديم كه سايه رو مثل يک دوست براش جلوه بديم و با سايه ها باهاش بازی كنيم يه مدت خوب ميشد اما دوباره بعد از چند روز يادش می افتاد و شبها تا برق و خاموش نميكرديم نميخوابيد و مدام ميگفت سايه سايه با ترس . و همچنان ميترسه . اما چيزی به ترساش اضافه شده اينكه شب موقع خواب به جاهای مختلف اشاره ميكنه و كلمات نامربوط ميگه تند ميگه بعدش گريش ميگيره تا ما مثلا يه جوری جلوی اون چيزو بگيريم. مثلا چند شب پيش به كمد اشاره ميكرد ميگفت ميو ميو ميو ميو همينجور پشت سر هم با ترس ( به گربه پيشی و ميو ميگه). هرچی ما گفتيم مامان جان ميو نيست در و كمد باز كرديم باهاش بازی كرديم ولی قبول نكرد تا اينكه پدرش يه چادر رو در كمد انداخت پسرمم خوابيد . يا مثلا به يه جای ديوار اشاره ميكنه ميگه ( الو) من اصلا نميدونم يعنی چی هر كارم ميكنيم ول نميكنه تا اينكه در اتاقو ميبنديم تا نبينه اون تيكه ی ديوار رو. ممنون ميشم راهنماييم كنيد واقعا منو پدرش درمونده شديم . پسرمونم داره اذيت ميشه 😔. خيلی خيلی ممنونم كه وقت ميذاريد 🙏

اطلاعات تکمیلی

سن٢٥جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

نگرانيتون رو درک ميكنم. بعضی از بچه ها يه ترس خاص از يک چيزی دارند مثلاً بعضی از آسانسور ميترسه و بعضی ديگر از بلندی و بعضی از پله و بعضی ها از سايه كه به اين مساله فوبيای اختصاصی ميگند و ميتونه عملكرد كودک شما رو مختل كنه در نتيجه بايد به يک روانشناس مراجعه كنيد و از طريق بازی درمانی اين مساله كاملاً حال خواهد شد😘😘🙏🙏