لکه بینی بعد و قبل قاعدگی

سلام خانم دکتر . من دو سه روز قبل و دو سه روز بعد از خونریزی قاعدگی دچار لکه بینی قهوه ای میشم میخواستم بدونم ممکنه به دلیل عفونت باشه یا طبیعیه؟

از طرفی چند روز بعد از تموم شدن پریودم ترشحات قهوه ای هم دارم دلیل این مشکلات چیه لطفا راهنماییم کنید

و سوال دومم اینه که آیا کیست ۲سانتی نیاز به درمان دارد و میتواند مانع بارداری شود؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۷جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام وسپاس
نوع کیست مهم است ولی اندازش کوچک است وخیلی از مواقع با گذشت یکی دوماه خودبخود برطرف میشود ولی در مواقعی نیازمند مصرف دارو است
در مورد لکه بینی ها باید حتما بررسی شید از نظر عفونتها فیبرومها از نظر هورمونی.....
بهتراست سونو شوید
موفق باشید