سلام. دانشجو هستم و بنابر موقعیت خانواده و خودم که مذهبی هستیم کسی ما رو قبول نمی کنه. یک کسی از اینستاگرام پیدا شد که خیلی مذهبی بود اولش ما رو پذیرفت حتی سوالات خواستگاری رو از هم پرسیدیم و بنده درگیرشون شدم. اما حالا همش بلاک می شم یا از سوی خانوادش تهدید. چی کار کنم بنده یک عالمه نذر و دعا و نماز برای ایشون کردم. حالا هم اصلا حالم خوب نیست. همش گریه و زاری دارم و فکرم آزاد نیست. خواهشا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن23جنسیتمردشغلدانشجووضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام نگران نباشید. اولا خانواده های مذهبی زیادی هستند که آرزو دارند با خانواده های مثل خودشون وصلت کنند. طبق شناسه ای که نوشتید آقا هستید و 23 ساله. پس خیلی وقت دارید. جای نگرانی نیست.

اگر به همون دختر علاقه دارید چهل تا زیارت عاشورا بخونید، و به امام حسین بسپارید.