با سلام . دختر پنج سال و نیمه ای دارم که به گفته مربی های مهدش مشکل تمرکز داره و به چیزی که مربی سعی در یاد دادن اون به بچه ها داره گوش نمیده و همینطور سنش رو نمیتونه بگه علی رغم اینکه بارها بهش میگیم و میپرسیم و همینطور فرق و زمان وعده های غذایی رو تشخیص نمیده و شب که پدرش به خانه میاد و میپرسه امروز چی کار کردی خودش به تنهایی نمیتونه بگه و من راهنماییش میکنم که مثلا پیش دبستانی رفتی و اون بعدش ادامه میده. ممنون میشم که راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن28جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
فکر میکنم که اگر از مواد غذایی که فولیک اسید بیشتری دارن و همین طور امگا3 بیشتری دارند، در رژیم غذاییش استفاده کنید کمک کنه و این که از کتاب داستان و گوش دادن فعال بیشتر استفاده کنید.
یا از کانالهای دیگه ی یادگیری هم براش استفاده کنید.یعنی فقط از شنواییش استفاده نکنید؛ هم ببیند هم بشنود هم لمس کند.