بداخلاقی همسر و تردید برای ادامه زندگی

سلام من یه خانم 22 ساله و شوهرم 32 سالشه و یه پسرم 2 سال و نیم دارم مشکل من اینه که شوهرم اگه از جایی یا از کسی اعصابش خورد باشه میاد سر من و پسرم خالی میکنه و زود هم اعصابش خورد میشه و هر کاری که براش انجام میده میگه وظیفته و هیچوقت قدر نمیدونه راستش اینقدر باهام بد رفتار میکنه که بعضی وقتها میگم بیخیال زندگی و پسرم بشم و خودم رو از این دنیا راحت کنم تو رو خدا کمکم کنین به خاطر پسرمم که شده دوست دارم زندگی بدون دعوا و سرزنش داشته باشم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن22جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. متن پیام گنگ هست و اطلاعات کمی ارایه شده. قطعا با کمک گرفتن از مشاور و شرح جزئی مشکلات رابطه، میتونی تغییرات مثبتی ایجاد کنی. گفتی گاهی تصمیم میگیری خودت رو از زندگی راحت کنی‌.حتما راههای بهتری هست و اگر افکار این چنینی در ذهنت ایجاد میشه لازمه به روانپزشک مراجعه کنی و احتمال افسردگی رو بررسی کنی. شما فرزند داری و امید اون کودک معصوم برای حفظ کانون عاشقانه ی خانوادگی هستی و لازمه برای اصلاح رابطه تمام راههای ممکن رو بررسی کنی.

فقط به عنوان یک نکته عرض کنم که وقتی در رابطه زوجی، رابطه جنسی با کیفیت عاطفی برقرار باشه، تنش و عصبیت آقایون بسیار کمتر میشه و انعطاف بیشتری پیدا می کنن.