بی اعتمادی بعد از خیانت همسر

سلام. من 26 و همسرم 33 سالشه. 6 ساله ازدواج کردم یه پسر 5 ماهه دارم الان 8 ماه از لو رفتن دو شب بیرون رفتن همسرم با دوست دختر سابقش میگذره وقتی من فهمیدم جریان تموم شد بعد اون همه چی تقریبا به میل من پیش میره و هیچ چیز مشکوکی نمیبینم ولی هیچ رفتار و هیچ کاری از طرف همسرم قانعم نمیکنه فقط دو روز آرومم و باز به همه چیش ایراد میگیرم انگار دوست دارم باشه و فقط من باهاش دعوا کنم. از زندگیم لذت نمیبرم راهکار چیه؟ دلم برای بچم میسوزه که مادرش نمیتونه نرمال باشه.

اطلاعات تکمیلی

سن26جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. خیانت از عمیق ترین جراحتهای زوجی هست. رنجی کشیدی که بسیار دردناک بوده و آزرده شدی.گاهی حس می کنی دوستش داری و گاهی ازش متنفر میشی.هنوز عصبانی هستی و نتونستی همسرت رو ببخشی.هرچند سخته ولی باید بپذیری همسرت انسان و ممکن الخطاست و خدا روشکر که انقدر خوب وارزشمند بودی که بعد از یک خطای بزرگ تصمیم گرفته جبران کنه و شما رو کنار خودش حفظ کنه. هرچند درد زیادی متحمل شدی ولی خیانت گاهی تغییرات مثبتی رو در زندگی ایجاد میکنه که در شرایط عادی رخ نمیداد.از این فرصتِ انعطاف ِهمسرت به نحو احسن برای بقای رابطه زناشوییت کمک بگیر و مشکلات ریز و درشت قبلی رابطه رو بررسی و اصلاح کن. شما علاوه بر همسر، مادر هستی و تنها امیدِ یک کوچولوی معصوم در دنیایی و باید با قدرت عشق بار دیگه کانون زناشوییت رو گرم کنی تا فرزندت احساس خوشبختی واقعی داشته باشه.