با سلام..قاعدگی منظم سی روز دارم ‌‌این ماه پریود نشده ام ..بجز در روز سی و دوم ترشحات قهوه ای داشتم..در روز سی و هشت و سی و نه تست تخمک گذاری دو خط بود ولی خط اول کمرنگ تر ..از روز سی ام جلوگیری نداشته ام آیا احتمال بارداری وجود دارد؟عفونت هم ندارم ...مشکل چیست؟با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام وسپاس
برای استفاده از کیت تخمکگذاری باید از روز ۷ یا ۸پریودی شروع کنید تا معنی داشته باشد وچون اشتباه استفاده کردید تفسیری ندارد.اگر تاخیر بیشتر از ۱۰روز دارید باید آزمایش خون بدهید هر ماه ۱۰درصد فرصت بارداری دارید.موفق باشید