دوران آشنایی و ادامه رابطه دوستی

هفت ماه و نیم هست  با آقایی بیست و هفت ساله توی یه رابطه هستم رابطه مون به قصد آشنایی برای ازدواج شروع شد و روز به روز محبت بیشتری توی رابطمون بود مادر من در جریان قرار گرفتند و ایشون میگفتند مادر منم میدونند و وقتی من خواستم با مادرشون تلفنی صحبت کنم مدام پشت گوش مینداختند تا هفته گذشته که گفتند هر کاری کردند بگند نشده و دیگه نمیخواهند من فعلا با مادرشون صحبت کنم و من این رابطه رو تموم کردم یه هفته با هم صحبت نکردیم

دیروز من پیام دادم

″گفتم شاید اون شب عصبی بودی شاید نخواستم حرفات رو باور کنم شاید تا الان منتظرت بودم و بیشتر از هزار بار لست سین گوشیت رو چک کردم
ولی هر چی که هست دیگه الان باور کردم، دیگه منتظرت نیستم 🌸
موفق باشی″

 تا دیشب که به من پیام دادن آیندتون از من مهمتره  امیدوارم خوب بسازینش

منم جواب دادم آینده ای که  من دنبالش بودم آینده من و تو بود ولی آینده ای که تو میخواستی از هم دورمون کرد اگه من مهم بودم به کوچکترین خواستم توجه میکردی ایشون جواب دادن دیگه از این حرفا گذشته و این حرفها فایده نداره و منم گفتم باشه شب بخیر گفتن؛

میگند مادر و خاله شون در جریانن ولی فعلا نمیخواند من تلفنی صحبت کنم باهاشون

ایشون دارند منو مقصر جلوه میدند من نمیتونم احساساتم رو کنترل کنم نمیدونم باید چجوری برخورد کنم و کنترل احساساتم برام سخته خیلی خیلی لجبازند و حس میکنم منتظرند که من پیام بدم و منم منتظرم ایشون پیام بدند

واقعا نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید

دوست عزیز درک می کنم که در این مدت به ایشان وابسته شدید و احساس دارید

اما قبل از هر چیزی باید بدانید که این مدت برای قصد آشنایی برای ازدواج بوده است ؟ و هدف مشخص بوده

 شما و ایشون می دانستید که قرار است یک مدتی با هم در ارتباط باشید و اگر از لحاظ رفتاری، احساسی، فرهنگی، اعتقادی و ... با هم وجه مشترکی داشتید این رابطه را ادامه دهید

هر آشنایی به منزله زندگی ساختن نیست

زمان مناسبی دارید که متوجه بشید این فرد برای آینده ی شما فرد مناسبی است یا خیر؟

فردی که به شما گفته خانواده در جریان هستند و بعد از مدتی شما فهمیدید که کسی در جریان نیست

مقوله ازدواج فقط احساسات نیست و باید عقلانی هم تصمیم بگیرید.

با معیارهایی که دارید برای همسر آیندتون فرد مورد نظر را بسنجید شاید فقط دارید احساسی عمل می کنید

بهتر است اگر تصمیم به ازدواج گرفتید حتما مشاوره قبل از ازدواج بروید و کتاب ازدواج خود را پیش بینی کنید و گواهی نامه ازدواج را مطالعه کنید.

 موفق و موید باشید