سلام . من و همسرم ده ساله ازدواج كرديم تا حالا خيانت نكرده اگر هم بوده من نفهميدم

ولی از روز اول سر فضای مجازی با همسرم  مشكل دارم

ميشينه توی گروه مختلط چت ميكنه

تو پی وی سلام احوالپرسی میکنه و... چندين بار باهاش حرف زدم نميخوام احساس كنه خيلی حساسم و حواسم به كارهاش هست

چند روز قبل ازش خيلی محترمانه و آروم خواهش كردم نكنه اين كار رو. گفتم شايد تو منظور بدی نداشته باشی ولی من زنم. دلم نميخواد با غريبه ها حرف بزنی... نميدونم هدفش چيه

هربار گفتم طوری وانمود ميكنه که توجيح شده ولی باز تكرار ميشه

تا حالا نديدم با يكی گرم بگيره در حد شيطنت ديدم.. ديگه نميدونم تا اين حد هست يا من تا  همين حد خبر دارم. واقعا اذيت ميشم احساس ميكنم همش دنبال يكی هست که باهاش دوست بشه . شوهرم ٧ سال از من بزرگتره

اطلاعات تکمیلی

سن٣٢جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

 با سلام
 دوست عزيز متاسفانه اين مشكل خيلی از زوج های امروزی هست شما بايد با همسرتون صحبت كنيد و ازشون بخواهيد كه مثلا يه ساعت مقرر رو برای فضای مجازی بودن در نظر بگيرن و روابط كنترل شده و مرزدار داشته باشند وگرنه ممكنه باعث آسيب زدن به روابط زناشويی شون و كانون خانوادگی شون بشه و شما هم در اين زمينه باهاشون همكاری داشته باشيد مثلا ازشون بپرسيد فعاليت های مورد علاقه شون چيه سعی كنيد برنامه ريزی كنيد و به فعاليتهای مورد علاقه هم خودتون و هم ايشون بپردازيد تا وقتشون پربشه مثلا باهم فيلم ببينيد ، پياده روی كنيد ،سينما بريد، بازی كنيد و.....اينطوری هم صميميت بينتون بيشتر ميشه هم تايم بيشتری از همسرتون پر ميشه بنابراين وقت كمتری برای وقت گذرانی در فضای مجازی خواهند داشت.
 موفق باشيد