رعایت آداب نزدیکی و تاثیر آن بر روی جنین

با سلام. اگر ناخواسته آداب نزدیکی را رعایت نکردیم مانند وضو نداشتن یا نگاه به فرج یا در وقت مناسب نباشد. چگونه از اثرات وضعی که بر روی جنین خواهد داشت جلوگیری کنیم؟  آیا پدر مادر مقصر خواهند بود؟ با سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام کارهایی که گفتید واجب و حرام نیستند. بعضی از این اعمال مستحب و بعضی مکروه هستند. بنابراین از این جهت مشکلی ندارد.

اما از جهت اثر وضعی، در مورد مستحب و مکروه پدر و مادر تقصیری ندارند.

اگر فراموش کردید و خواستید اثر وضعی بر بچه شما نگذارد، صدقه بدهید و صلوات بفرستید.