سلام. من سابقه اینقدر دیرشدن پریود نداشتم همیشه جلو می افتاد ولی اینقدر عقب نه دوره هام ۳۱ روزه است من الان دو روزه از پریودم میگذره نه ماهه توی اقدامم دوتام بی بی چک گذاشتم منفی بود یه یک هفته ده روز قبل پریود تخمدان سمت راستم خیلی درد سینه هام درد میکرد .پاهام درد میکرد کمرمم همینطور بعد دو روز به موعدم دردام خوب شد یعنی تقریبا کم شدن خیلی الان دیگه فقط سینه هام درد میکنه و خارش دارد به قدری که سوتینمو باز میکنم که فشار بهشون نیاد و ترشحات زیاد دارم جوری که لباس زیرم خیس میشه احساس میکنم وقتی زیاد راه میرم ترشحاتم بیشتر میشه و دوست ندارم انقدر خیس بشه و بعضی وقتها لباس زیر نمیپوشم. دکترم یک ماه پیش رفتم همه آزمایشها و سونو و بقیه چیزها رو دادم کیست و چیزی نداشتم گفتند خداروشکر سالمی فقط قرص فولیک اسیدوزینک پلاس و ویتامین E دادن بخورم دکتر گفتند این سه ماه با این قرصها نشدی با شوهرت بیا برای آزمایش اسپرم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

از نظر عفونتها چک شوید

وحتما بعد از تاخیر ۱۰روزه آزمایش بارداری بدهید براساس این علایم نمیشود بارداری رو تشخیص داد بی بی چک رو زود استفاده کردید واین روش دقیق هم نمی باشد

پیشنهاد میکنم در صورت نگرفتن نتیجه حتما به مراکز ناباروری مراجعه کنید.در آنجا درمان با دقت بیشتری انجام میشود

شاد باشید