صحبت نکردن و رفتار کودک دو ساله

با سلام . پسرم الان دو سال و نیم داره ولی هنوز نمیتونه حرف بزنه هر چی رو میخواد فقط میگه آب در ضمن تحرکش هم خیلی زیاده و خیلی زود عصبی میشه هر چی دم دستش باشه گاز میگیره وقتی باهاش صحبت میکنم اصلا بهم توجه نمی کنه تو رو خدا کمکم کنید چیکار کنم خیلی ناراحت هستم

اطلاعات تکمیلی

سن۳۱جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز
نگراني تون رو درك ميكنم.يعني حتي يك كلمه درست هم نميگه؟؟اينكه شيطون هست خوب طبيعي . از يه بچه ٢/٥ كه نميشه انتظار داشته باشيم مثل يه آدم بزرگ  رفتار كنه. شما بايد حتماً مراجعه داشته باشيد تا فرزندپروري رو آموزش ببيند و اين رفتارها از بين ميبره🙏🙏😘