کم کردن وزن و کوچیک کردن شکم بعد از زایمان

سلام . من توی بارداری ۲۲ کیلو اضافه کردم و الان که از زایمانم ۷ ماه میگذره هنوز ۱۰ کیلوش مونده و وزنم با این حال که شیر میدم ثابته. شکمم خیلی بزرگ شده. شنیدم تا یک سال بعد از زایمان نباید دراز نشست رفت به رحم فشار میاد! وقت و موقعیت باشگاه و پیاده روی هم فعلا ندارم، به دلیل شیردهی هم نمیشه رژیم گرفت. تو رو خدا کمک کنید من چیکار باید بکنم؟ همه درها رو به روی خودم بسته میبینم.

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۳۴جنسیتزنشغلخانه دارم فعلاوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز
اطلاعات شما کاملا اشتباه است
تول اینکه 22 کیلو وزن خیلی زیادی برای بارداری است  4ماه  بعد از زایمان انجام دراز نشست مانغی ندارد و اینکه شما حتما باید رژیم مخصوص شیردهی را از متخصص تغذیه دریافت کنید و فعالیت بدنی خود را در خانه تا انجا که میتوانید افزایش دهید مفق باشید