تپش قلب بعد از رابطه جنسی

سلام. خسته نباشید ببخشید شوهر من بعد از رابطه جنسی به شدت تپش قلب میگیره و تنگی نفس سراغش میاد. چند ساعتم طول میکشه البته این واسه وقتهایی است که در روز دو یا سه بار رابطه داریم. ممکنه به خاطر فشاری که بهش وارد میشه یا ضعیف شده باشه که اینجوری شده؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام
احتمالا همسر شما از يک نوع اختلال اضطرابی رنج می بره كه در هنگام رابطه زناشويی به اوج خودش می رسه .
به اين حالت همسر شما حمله اضطرابی پانيک گفته می شه كه نيازمند درمان هست .
جهت درمان پيشنهاد می كنم به يک روانپزشک مراجعه نماييد .