خجالت و کم رویی دختر 11 ساله

سلام خسته نباشید. من یه دختر یازده ساله دارم خیلی خجالتی و کم حرفه. توی خونه خودمون خیلی خوب و حاضر جوابه ولی بیرون یا توی مهمونیها بیش از حد ساکته. با حرف زدن ،دعوا کردن و مهربونی و زبون خوش هم درست نمیشه تو رو خدا بگید چیکار کنم اجتماعی بشه خیلی عذاب میکشم تک فرزند هم هست. ممنون میشم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن۳۴جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

نگرانيتون رو درک ميكنم اين مسئله ای نيست كه با دعوا يا مهربونی شما حل بشه. عملكرد دخترتون توی مدرسه چطور است؟ آيا برای اين در جمع ساكت هست چون نگران اين هست كه ديگران چه فكری راجع بهش ميكنند؟ برام دقيق تر توضيح دهيد 🙏🙏🙏😘😘 چون ممكن هست اضطراب اجتماعی داشته باشه يعنی ترس از ارزيابی ديگران كه در جمع ساكت هست يا مهارتهای اجتماعی رو بايد آموزش ببينه.