زایمان طبیعی با مشکلات مقعدی

سلام کسی که به علت ضعف عضلات مقعد، فیزیوتراپی شده باشه یا کلا این ضعف عضلات را داشته باشد،ب عدا حامله شود میتواند زایمان طبیعی کند؟

من شنیدم با اینکه زایمان طبیعی فشار زیادی وارد میکند بی اختیاری ها و هموروئید به خاطر حاملگی است نه نوع زایمان؟

من زایمان طبیعی را خیلی دوست دارم و میترسم به دلیل این ضعف عصلات مجبور به سزارین شوم

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام وقت بخير

براي انجام زايمان طبيعی اگر نظر پزشک مساعد باشد مشكلی نيست

ولی بايد پيش از حاملگی و در دوران حاملگی و همينطور بعد از زايمان حتما تمرينات مخصوص عضلات كف لگن و تمرينات مخصوص تقويت عضلات ران، شكم، كمر و .. را تحت نظر متخصص داشته باشيد تا مشكلات ديگر از نظير دفع بی ارادی گاز و مدفوع رخ ندهد.

درست ميگوييد، ضعف عضلات كف لگن با دوران بارداری به وجود می آيد، فشاری كه وزن جفت و جنين ٩ ماه بر اين عضلات وارد ميكند ضعف زيادی ايجاد ميكند.

كه با انجام تمرينات كف لگن و كگل مشكلی ايجاد نمی شود.