سلام خسته نباشید ۴۰ روزه سزارین شدم روز دهم خونریزیم قطع شد و لکه بینی شروع شد ۳۰روز بعد  لکه بینی هم قطع شد و قرص ال دی برای جلوگیری مصرف کردم و ۳۴ روز بعد از زایمان نزدیکی داشتم الان خونریزی باز شروع شده و خیلی تیره است آیا قرص ال دی بخورم یا باید قطع کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۱جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر به فرزندتون شیر میدهید نباید قرص ال دی مصرف کنید البته بعد از ۴۰ روز پس از زایمان اولین رابطه پیشنهاد میشود و از همین زمان روش جلوگیری رو باید شروع کنید که شما کمی زود انجام دادید

اگر قرص رو درست مصرف کردید نیازی به قطع اون نیست ولی خاطرتون باشد که برخی افراد تا حدود دوماه بعد از زایمان احتمال خونریزی رو دارند.

موفق باشید