اعتیاد همسر به تریاک

سلام. دو ساله ازدواج کردم ازدواج دومم هست. شوهرمو خیلی دوست دارم فهمیدم که اعتیاد به تریاک داره و از قبل ازدواج هم بوده. چیکار کنم خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن30جنسیتزنشغلآزادوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

با سلام دوست عزيز ممنونم كه ما رو انتخاب فرموديد
دوست عزيز دوست داشتن و لذت بردن از زندگی مشترک موهبت خيلي بزرگی هست. اينكه خانومی همسرش رو دوست داره و به طور مثال با علاقه قلبی براش غذا تهيه ميكنه، خيلی لذت بخش هست، ولی در كنار دوست داشتن يک سری امور بديهی و واقعيات وجود دارند كه بايد به اون ها در قالب الويت های زندگی توجه كنيم. شما با اينكه همسرتون رو دوست داريد ولی در يه جمله همه قضيه رو خلاصه كردين " خسته شدم ".
نكته اول اينه كه همسر شما قبل ازدواج بهتون نگفته اعتياد داره و صداقت لازم رو به كار نبرده. نكته بعدی اينكه وقتی دوست داشتنتون رو از واقعيات زندگی كم ميكنيد( مثل فرمول منها كردن تو رياضی) جوابی كه به دست مياريد چي هست!!!؟؟؟ آيا جواب نياز ها و واقعیات زندگی رو ميده؟؟!!!
پس بهتره موضوع رو منطقی بسنجيم نه با احساسات. شما بهتره با همسرتون صحبت كنيد و بهشون بگيد كه در كنار اينكه دوستش داريد از اين اوضاع خسته شديد. بهشون كمک كنيد تا ترک كنند. برای ترک كردن دو راهكار داريد:
١- مراجعه به مراكز درمان اعتياد و ترک تدريجی به كمک دارو های جايگزين - درمان سرپايی -
٢- سم زدايی و ترک كامل - به شيوه بستری شدن