سلام  زن داداشم یک ساله ازدواج کرده ۳۴ ساله هستند  هورمون مردانه دارند  .چند ماه پیش بچه دار شد ولی تا سه ماهگی بارداری قلب بچه اش تشکیل نشده بود .میخواستم بدونم مشکلش چیه

اطلاعات تکمیلی

سن۳۴جنسیتزنشغلخانداروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

کاربر گرامی اطلاعات شما خیلی ناقص است تا حدود 8 هفته ما زمان می دهیم تا قلب در سونو مشخص شود و در غیر این صورت باید ختم بارداری صورت بگیرد اول اینکه آیا جنین زنده است یا خیر؟ و اینکه ایا فقط در یک بار بارداری این اتفاق افتاده یا در چند بارداری برای درمان این خانم نیاز است

در هر صورت اگر در یک بارداری فقط باشد نیاز به درمان ندارد ولی اگر3بارداری به بالا تکرار شود باید در گروه سقط مکرر بررسی شوند و آزمایش ژنتیک انجام دهند

موفق باشید