تمایل جنسی زیاد همسر

با سلام. من باردارم و یه بچه کوچیک هم دارم شوهرم هرشب اونم با اسپری تاخیری ازم درخواست نزدیکی داره منم بهش میرسم از همه لحاظ ولی همش میگه راضی نیستم دیگه موندم چیکار کنم دلم میخواد طلاق بگیرم بس که بهونه میگیره ،چی بگم بهش؟

اطلاعات تکمیلی

سن19جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

1- زمان خاصی را در نظر بگیرید. با ایشان صحبت کنید. بدون تنش. با آمادگی قبلی طرفین. به ایشان از قبل بگوييد که قصد دارید در خصوص با روابط جنسی تان با هم صحبت کنيد.

2- در زمانی که صحبت می کنید سعی کنید که به توافق برسید که شما به خاطر ایشان کمی بیشتر همکاری کنید و ایشان به خاطر شما ملاحظه کنند و از خواسته های خود کم کنند

3- معمولا یکی از دلایل افزایش تعداد روزهای روابط جنسی، کاهش کیفیت رابطه جنسی شماست. پيشنهاد کنید که در هفته از تعداد روابط جنسی کم کنید و در عوض آن را با کیفیت بهتری انجام دهید. کتاب بازی های جنسی در این خصوص می تواند به افزایش کیفیت روابط جنسی شما کمک کند