سلام . من ۶ روز پریودیم عقب افتاده پنج شنبه آزمایش دادم منفی بود روزهای که باید پریود میشدم درد داشتم ولی الان دردم کمتر شده سینه هام درد کمی داره و همش فکر میکنم الان پریود میشم ولی خبری نیست ماه پیش قرص لترزول مصرف کردم امکانش هست که باردار باشم پریودیم هم منظم بود تا حالا۳۰ روزه است

اطلاعات تکمیلی

سن28جنسیتزنشغلمغازه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام و سپاس از اعتمادتون

بهتر است بعد از تاخیر ده روز آزمایش خون انجام دهید.گاهی ممکن است لقاح دیرتر صورت گرفته باشد و اگر زود آزمایش بدهید مشخص نشود موفق باشید.