توهین و بدرفتاری برادرم

سلام خسته نباشید

سوالم در مورد برادرهایم است برادر بزرگترم خیلی عصبی و تندخو است و ۲۲ ساله است و برادر کوچکترم ۱۳ ساله و خیلی شلوغ و اصلا حرف پدر و مادرم را گوش نمیکند و فقط از برادرم حساب میبرد.

برادر بزرگترم بیشتر وقتها هر توهینی که دلش میخواهد به برادر کوچکترم میکند و او چون دل نازک است خیلی ناراحت میشود و گاهی اوقات درخلوت گریه میکند و من خیلی ناراحت میشوم لطفا راهنمایی کنید من چگونه میتوانم برادرم را متوجه اشتباهش بکنم که این برخوردها را نکند .

اطلاعات تکمیلی

سن۱۹جنسیتزنشغلبیکاروضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

امرار معاش منزل (در آمد) به عهده ی چه کسی است ؟ پدر؟ مادر ؟ پدرومادر؟ برادر بزرگتر؟

به طور کل طبیعیه که فرزندان ارشد خانواده بعضی اوقات رفتارهای پدر- مادری داشته باشند اما این مسئله نباید با بی ادبی و.... همراه باشه.

پدر چطورند؟ خدایی نکرده اعتیاد و.... دارن ؟ ارتباط همین برادر بزرگتر با پدر و مادر چطور هست؟

به نظر میاد که ایشون از شما بزرگترند، پس شما سعی کنید که در درجه ی اول خودتون خیلی خیلی با ایشون (برادر بزرگتر) با احترام برخورد کنید و همین طور با مامان و بابا تا به اصطلاح این رفتار درست رو برای برادر کوچکترتون " مدل " کنید.

البته کمی زمان میبره ولی شما باید صبور باشید.