سلام. از هفته قبل شروع به مصرف روزانه قرص ال دی کردم و امروز موقع پریود شدنم بود درد بسیار شدیدی دارم و تمام حالتهای پریود شدنم دارم اما فردا عازم کربلا هستم و قرصمو قطع نکردم میخواستم بدونم پریود میشم یا خیر و اینکه  الان متاهلم اما تو دوران مجردی یه دوره یاسمین خوردم و نتیجه گرفتم اما اون موقع اصلا دردی حس نکردم . ال دی ضعیفتره و امکان خطر پریودی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۱جنسیتزنشغل آموزگاروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اگر دير شروع كرده باشيد احتمال پريود شدن هست ولی با داروی اضافه با تجويز پزشک می شود آن راكنترل كرد