طلاق در دوران عقد

من ۲ ماهه عقد کردم با شوهرم خیلی زیاد به مشکل خوردم مشاوره هم میرم خود شوهرم پیام داده که ازدواج ما از اول اشتباه بوده فکر میکرد من از طلاق میترسم که نترسیدم و راضی بودم ولی اصلا احساس رضایتم نشون ندادم ولی همش میترسم سر لجبازی طلاقم نده آخه خیلی لجباز و کینه ای هست

چطور میتونم خیال خودم را از این بابت راحت کنم به احتمال زیاد مشاور میگه شما به درد هم نمی خورید

ولی من چه چیزهایی رو باید ثابت کنم تا طلاقم رو بگیرم ؟ من مهریه ام نمی خواهم

فقط رفتارهای ایشون تو این مدت نه تنها محبت آمیز نبود انسانی هم نبود

اطلاعات تکمیلی

سن۲۰جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. قبل از هر چیز شما باید بدانید که حق طلاق در ایران با مرد هست. و فقط در صورت اثبات یکی از بندهای دوازده گانه سند ازدواج آن هم از طریق دادگاه حق طلاق به شما داده می شود در غیر این صورت نمی توانید به راحتی جدا شوید.

2. شما تنها از طریق اهرم های فشاری که قانون در اختیار شما گذاشته ایشون رو مجبور به طلاق کنید. یکی از این اهرم ها این هست که قانون این حق را به زن داده در صورتی که نزدیکی صورت نگرفته باشد زن می تواند تا گرفتن تمام مهریه از تمکین و نزدیکی ممانعت کند ضمن این که نفقه هم به وی در این دوران تعلق می گیرد.

3. سعی کنید با صلح و سازش از طریق توافقی جدا شود البته اگر راهی برای ادامه نیست.

موفق باشید