سلام ببخشيد من تازگی ها كه با همسرم رابطه دارم وقتی دخول انجام ميشه معذرت ميخوام احساس ميكنم باد معده هر لحظه ممكنه خارج شه با اينكه قبلش ميرم دستشويی ولی بازم اين احساس رو دارم قبلا اينجور نبودم لطفا راهنماييم كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن٢١جنسیتزنشغلمدرسوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام
با توجه به اين كه تنها شما از اين احساس رنج می بريد ولی تاكنون اتفاق نيفتاده است بيشتر به نظر می رسد دچار نوعی وسواس فكری شده ايد كه قطعا نيازمند درمان است .
البته توصيه می كنم ارتباط زناشويی با شكم خالی يعنی ارتباط زناشويی قبل از صرف غذا ( شام ) را هم تجربه كنيد ، ممكن است كمتر از اين احساس رنج ببريد .